Spoed reparatie nodig?

Heeft u lekkage of is er een andere spoed reparatie nodig?

Contact

Dakdekker in Utrecht nodig?

U geniet dagelijks van een comfortabel en lekkage-vrije woning en staat wellicht niet vaak stil bij het dak van uw huis. Het dak heeft echter vaker onderhoud nodig dat u in eerste instantie zou verwachten. De dakdekker van Jagers Techniek biedt de service om niet alleen regelmatig uw dak te laten inspecteren maar is tevens direct in staat kleine of grote werkzaamheden uit te voeren. De ervaren dakdekker is vanuit Utrecht snel op locatie waardoor u naast de regelmatige dak-inspecties ook snel van uw lekkage af bent.

Dak onderhoud

De dakbedekking op uw woning, dakkapel of schuur moet minimaal één keer per jaar goed worden nagekeken en indien nodig van enige onderhoud worden voorzien. Vaak gaat een dak circa 15 tot 20 jaar mee maar dient daarna vervangen te worden. De kunststof of bitumen dakbedekking is versleten en kan daardoor snel scheuren. Het tijdig vervangen van deze dakbedekking kan lekkages aan uw dak voorkomen.

Heeft u lekkage of is er een andere spoed reparatie nodig?

Neem direct contact op en wij helpen u verder

JagersTechniek-loodgieter-dakdekker

Is dak inspectie nodig?

Door regelmatig de dakdekker van Jagers Techniek uw dak te laten inspecteren voorkomt u onnodige hoge kosten en gaat uw dak langer mee. Door de ervaring als dakdekker is Jagers Techniek in staat in korte tijd een inspectie uit te voeren waardoor u langer profiteert van de huidige dakbedekking.

dakonderhoud-dakdekker-Utrecht

Onderhoud aan uw dak?

Het is niet altijd nodig om uw volledige dakbedekking direct te laten vervangen. Door regelmatig bladeren of vuil van uw dak te laten verwijderen, dit kunt u natuurlijk ook zelf, zorgt u voor een langere levensduur van de dakbedekking.

reparatie-dak-dakdekker-Utrecht

Kleine reparatie aan uw dak?

Blijkt na de dak-inspectie dat het dak uw woning, dakkapel, garage of schuur toch een (kleine) reparatie nodig heeft kan de dakdekker van Jagers Techniek deze vaak dezelfde dag nog uitvoeren. Indien de reparatie enkel voor nood nodig is zal er op korte termijn een vervanging van uw dak uitvoeren.

Dak techniek

Jagers Techniek is naast ervaren loodgieter een gespecialiseerd dakdekker en levert alle facetten binnen de daktechniek. Of het nu gaat een volledig nieuwe dak-opbouw waarbij uw huidige dak volledig wordt verwijderd of het aanbrengen van nieuwe isolatie en aanbrengen van hemelwaterafvoeren. Daarnaast heeft Jagers Techniek zich gespecialiseerd in zowel lood-, zink- als koperwerk.

dakbedekking-Utrecht-dakdekker

Juiste dakbedekking

De juiste dakbedekking kiezen voor uw woning is vaak een lastige keus. Kiest u voor een bitumen of juist kunststof . Dakdekker Jagers Techniek heeft al ruim tien jaar ervaring in het aanbrengen van verschillende soorten dakbedekking op zowel platte als hellende daken en adviseert u graag met de juiste en passende dakbedekking voor uw dak. Voor zowel          bitumen, PVC (kunststof dakbedekking) als EPDM (rubberen dakbedekking) kunt u bij ons terecht. Dakdekker Jagers Techniek helpt u ook graag met het aanleggen van een dakterras of ecodak.

dak-vervangen-Utrecht

Vervanging van dak noodzakelijk?

Het is niet altijd nodig om een dakopbouw of dakbedekking volledig te vervangen. Dakdekker Jagers Techniek zal voorafgaand een inspectie uitvoeren waarbij er gekeken wordt naar de kwaliteit van de totale dak-opbouw. Is het nodig om uw volledig dak te vervangen dan zal Jagers Techniek dit realiseren en de oude dakbedekking afvoeren.

Lekkage-dak-Utrecht-dakdekker

Lekkage aan uw dak?

Het dak goed onderhouden voorkomt lekkage door achterstallig onderhoud. Vaak is het zo dat de lekkage al een geruime tijd aanwezig is voor dat u zelf de gevolgen ervaart. Hierdoor is de onderlaag van de dakbedekking of het beschot al dusdanig verrot dat een volledige vervanging van de dakbedekking noodzakelijk is.  Heeft u een lekkage aarzal dan niet en neem direct contact op. Vaak kan Jagers Techniek de lekkage dezelfde dag nog verhelpen.

dak-reparaties-Utrecht-dakdekker

Reparaties aan uw dak?

Weersinvloeden, scheuren of slecht onderhoud aan uw dak kan zorgen voor lekkages. Het is dus belangrijk om schade aan uw dak snel en vakkundig te laten repareren. Het is dan ook niet altijd nodig om het gehele dak te vervangen. Meestal kan Dakdekker Jagers Techniek nog dezelfde dag kleine reparaties uitvoeren en hiermee de levensduur van uw dakbedekking weer verlengen. Neem contact op als u zich afvraagt of uw dak nog gerepareerd kan worden.

dakisolatie-dakdekker-Utrecht

Dak isolatie

Dakisolatie is vaak niet zichtbaar maar desalniettemin en van de belangrijkste onderdelen van de totale daktechniek. Slechte of geen isolatie onder uw dakbedekking kan zorgen voor veel warmteverlies in uw woning. Door de juiste isolatie onder uw dakbedekking aan te brengen zorgt u voor een comfortabele woonsituatie en bespaart u daarnaast ook nog eens op de energierekening. Dakdekker Jagers Techniek in Utrecht is volledig gecertificeerd en brengt de juiste isolatie aan.

JagersTechniek-Utrecht-loodgieter-zink-afvoer

Hemelwaterafvoeren

Hemelwaterafvoeren zijn een van de belangrijkste afwerkingen van de totale daktechniek. Doordat een regenpijp, dakgoot of daklijst vaak in het oog springt is het belangrijk dat u hier voor de juiste keuze maakt. De dakdekker van Jagers Techniek kan u helpen met de juiste keuze en adviseert u welk hemelwaterafvoer het beste aansluit op uw dak. Onderhoud nodig aan uw afvoersystemen? Ook daarvoor kunt u contact opnemen.

© Copyright 2019