Spoed reparatie nodig?

Heeft u lekkage of is er een andere spoed reparatie nodig?

Contact

Loodgieter in Utrecht nodig?

U heeft last van een lekkage of verstopping en woont in Utrecht? Jagers Techniek is de loodgieter in Utrecht en omstreken en biedt 24/7 service aan om u zo snel mogelijk van de lekkage of verstopping af te helpen. Met een jarenlange ervaring in uiteenlopende loodgieters werkzaamheden bent u zeker van een nette en snelle afhandeling waarbij we u uiteraard ook adviseren om de problemen in de toekomst helpen te voorkomen.

Lekkages

Een lekkage is vaak al erg genoeg maar komt daarbij ook nog eens vaak onverwacht. Jagers Techniek helpt u in Utrecht snel van van uw lekkage af. Als ervaren loodgieter in Utrecht en omstreken biedt Jagers Techniek snel en bekwaam een, indien nodig nood, oplossing voor uw lekkage in Utrecht. Of het gaat om een lekkende kraan in de keuken of een volledig ondergelopen badkamer door een gesprongen waterleiding Jagers Techniek verhelpt dit snel. Als ervaren dakdekker is ook een lekkage aan uw dak geen probleem en komen wij graag 24/7 langs.

Loodgieter-lekkage-utrecht

Heeft u lekkage of is er een andere spoed reparatie nodig?

Neem direct contact op en wij helpen u verder

loodgieter-Utrecht-lekkage-leidingen

Lekkage aan uw leidingen?

Niet altijd zichtbaar maar wel degelijk vervelend is lekkage aan uw leidingwerk. Dit kan voor zeer vervelende overlast zorgen die tevens tot gevaarlijke situaties kunnen leiden. Het tijdig laten controleren kunt u gerust aan ons overlaten. Ook voor verborgen lekkages zorgt Loodgieter Jagers Techniek met vakkundig materiaal voor een goede detectie. Belt u gerust Loodgieter Jagers Techniek als u twijfelt over uw leidingwerk.

verstopte-leiding-loodgieter-Utrecht

Verstoppingen?

Of het nu gaat om een verstopping aan uw leidingen in de keuken of het de wc is die verstopt is. Loodgieter Jagers Techniek uit Utrecht helpt u snel weer van de verstopping af. Als ervaren loodgieter, werkzaam in Utrecht en omstreken, helpen we u snel van de verstopping af.

verstopping-loodgieter-Utrecht

Verstopte afvoer?

Vaak komt het voor dat uw afvoerputje in de badkamer of keuken niet meer doorloopt. Dit kan makkelijk te verhelpen zijn maar helaas komt het vaker voor dat dit het gevolg is van een opstopping die zich in de weken ervoor heeft opgehoopt. Als loodgieter zien we dit helaas vaak als gevolg van verkeerde aanleg van leidingen of een natuurlijke opstopping. Uiterst vervelend maar Loodgieter Jagers Techniek is actief in Utrecht en omstreken en helpt u snel van uw verstopte wc, afvoer of riolering af.

Zink en lood

Als ervaren dakdekker in Utrecht en omstreken staat Jagers Techniek bekend om zijn vakwerk als het gaat om zink- en loodafwerking. Of het nu gaat om de plaatsing van uw nieuwe dakgoot of de volledige aanleg van uw loden dak, loodgieter Jagers Techniek legt het voor u aan. Naast een uitgebreid advies, past Jagers Techniek verschillende technieken toe om geheel naar wens zink en lood vakkundig op maat te snijden. Wat u wilt kunnen wij realiseren met een zeer professionele afwerking waarbij u voor de komende jaren geen omkijken meer heeft naar het zink- en loodwerk.

Zink-lood-loodgieter-Utrecht
sanitair-aanleg-Utrecht

Sanitair voor badkamer en keuken

De keuze van een nieuwe badkamer of keuken is vaak al lastig genoeg, Zorgen maken om de plaatsingen of waar nu welke leiding moet komen is dan helemaal het laatste waar u natuurlijk aan wilt denken. Loodgieter Jagers Techniek plaatst al jaren naar tevredenheid keuken en realiseert droombadkamers in Utrecht en omstreken. Vaal al betrokken in een vroeg stadium om te adviseren in het leidingwerk tot de uiteindelijke plaatsing van uw droomkeuken of badkamer. Als loodgieter kijken wij naar de juiste plaatsing en kunt u zich bezighouden met de look & feel van uw keuken of badkamer. Wij plaatsen graag uw keuken of badkamer in Utrecht en omstreken.

CV-installatie-Utrecht

CV-ketel mechanische installaties

Een groot deel van Utrecht is of wordt gas-vrij. Loodgieter Jagers Techniek is daarentegen nog steeds gecertificeerd cv-ketel installateur. Als ervaren Loodgieter bieden wij in Utrecht uiteenlopende cv ketel werkzaamheden. Of het nu gaat om het plaatsen van een geheel nieuw systeem, van cv-ketel tot mechanische installatie, Jagers Techniek staat voor u klaar.

JagersTechniek-loodgieter-dakdekker

Juiste advies voor cv-ketel

Een nieuwe cv-installatie is niet altijd even eenvoudig gekozen. Welke cv-ketel past nu bij uw woning en waar moet u precies rekening mee houden? Loodgieter Jagers Techniek biedt met jarenlange ervaring in Utrecht en omstreken een vakkundig advies, afgestemd op uw woning en persoonlijke situatie. Na de aanleg is juiste afstelling en passend onderhoud natuurlijk vanzelfsprekend. We nemen dit graag voor u uit handen. Neem contact op voor advies of het plaatsen van een nieuwe cv-ketel.

Leidingwerk

Het komt helaas vaak genoeg voor dat de aanleg van uw badkamer of keuken niet geheel zonder problemen is is verlopen. De aanleg van leidingen is dan niet goed gegaan waardoor op den duur lekkage, verstopping of andere grote problemen kunnen ontstaan. Loodgieter Jagers Techniek verhelpt dagelijks problemen met de aanleg van nieuwe leidingen, het onderhoud van de leidingen   of reparatie.

Dienen de leidingen verlegd te worden voor het plaatsen van uw nieuwe droomkeuken of badkamer? Geen probleem. Op basis van de tekeningen verlegt Loodgieter Jagers Techniek in Utrecht en omstreken uw leidingwerk voor het plaatsen van de nieuwe keuken of badkamer. Heeft u accuut problemen met uw leidingwerk of een spoedklus waarmee we u kunnen helpen in Utrecht en omstreken? Neem contact op en we helpen u graag en snel.

leidingen-omleggen-loodgieter-Utrecht
© Copyright 2019